Сумська районна рада Новосуханівська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів, вул Шкільна, 4; sukhanovka-school@ukr.net

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Покупка відеореєстратора

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Давно хочу собі в автомобіль купити відеореєстратор, тільки от не знаю який краще вибрати. Зайшов днями в магазинах, а там сотні різних варіантів. Які зараз взагалі нормальні Відеореєстратори?

Отредактировано black coffe (2022-10-03 18:07:56)

0

2

Такий щоб добре знімав Дорогу, щоб ви могли розгледіти якщо щось раптом трапиться і шоб придявити не було стидно правоохоронним органам свій доказ, фірму обирайте будь-яку без наголошень.

0

3

Рекомендую 15 місце - відеореєстратор Xiaomi 70mai A400-1 Dash Cam, 24 місце – двоканальний відеореєстратор Playme ODDER, 33 місце - відеореєстратор з радар-детектором Inspector AtlaS, GPS, 42 місце - відеореєстратор Roadgid DUO 3.

0

4

Доброго часу доби. Багато власників авто купую замість відеореєстратор, екшн камери, які використовують в тих же цілях.
Я особисто не став йти їхнім шляхом, і вирішив купити звичайний відеореєстратор https://zhuk.ua/ який замовив в ось цьому інтернет магазині.
У мене був обмежений бюджет, всього 5000 гривень, так от за ці гроші замовив собі відеореєстратор 70 ma 800s. у нього йде дві камери, і кут огляду 140 градусів.
А ви можете купити або такий як в мене, або вже самі обирайте.

0