Привіт друзі! Хочу собі купити ноутбук, який буде тянути різні ігри, плюс я займаюсь блогінгом монтую відео. Тому як ви зрозуміли, ноутбук потрібний з гарними характеристиками. Порадьте хороший ноутбук, і де краще за все його купувати.
Купівля ноутбука
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-14 21:10:53
Привіт друзі! Хочу собі купити ноутбук, який буде тянути різні ігри, плюс я займаюсь блогінгом монтую відео. Тому як ви зрозуміли, ноутбук потрібний з гарними характеристиками. Порадьте хороший ноутбук, і де краще за все його купувати.
Для ваших задач треба ноутбук не з дешевих) Я сину купувала Ноутбук LENOVO IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey, він сам його обрав в інтернеті, я тільки оплатила. Не дешевий, але син дуже радий тому, що всі його улюблені ігри він може грати.
Поделиться32022-09-14 21:14:24
Для ваших задач треба ноутбук не з дешевих) Я сину купувала Ноутбук LENOVO IdeaPad 3 15ALC6 Arctic Grey, він сам його обрав в інтернеті, я тільки оплатила. Не дешевий, але син дуже радий тому, що всі його улюблені ігри він може грати.
Я до речі також такий ноутбук розглядаю як варіант тому, що про нього гарні відгуки та відео огляд мені сподобався. Що до ціни, так вона не маленька, але я готовий за гарну техніку, платити стільки потрібно.
Поделиться42022-09-14 21:29:25
Я довго мучився граючи ігри на свому старому ноутбуці. І вирішив, що треба купувати новий, інакше я цей поб'ю. В інтернет магазині https://eldorado.ua/uk/notebooks/c1039096/ я придбав дуже крутий Ноутбук LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black, який має потужну відеокарту і відноситься саме до ігрових.
Тепер я граю свою улюблену гру GTA 5 з задоволенням. Також я на ньому працюю, і він просто ідеальний. Тому якщо ти готовий платити за хорошу техніку, він тобі точно підійде. Дякую мені ще скажеш)