Допоможіть вибрати бандаж для пахової грижі. Я толком то і не розбираюся, як його вибрати і яким він повинен бути, але лікар прописав, мені такий бандаж, допоможіть вибрати і замовити.
Потрібен бандаж для пахової грижї!
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-09-02 17:41:29
Рекомендую вам придбати бандаж протигрижовий паховий від виробника Торос-Груп, вони за ціною не дорого коштують, і якість на вищому рівні. Собі такий купив півроку тому, дуже задоволений, служить відмінно.
Поделиться32022-09-02 17:41:48
Мені теж подобаються бандажі від фірми Торос-Груп. Вони звичайно і дорогуваті, особливо зараз, але зате дуже якість хороша. Так що беріть, не пошкодуєте. Вибрати такі можна в будь-якому магазині медтехніки вашого міста.
Поделиться42022-09-02 17:44:06
Мені теж подобаються бандажі від фірми Торос-Груп. Вони звичайно і дорогуваті, особливо зараз, але зате дуже якість хороша. Так що беріть, не пошкодуєте. Вибрати такі можна в будь-якому магазині медтехніки вашого міста.
Привіт. Я думаю вам найкраще підійде купити бандажі протигрижові (пахові, тазові, пупкові) https://www.medtechnika.com.ua/ua/banda … yhryzhovi/ так як там великий вибір, такий бандаж надає компресію в області пахового і стегнового кільця, також він має фіксатор зі знімним пелотом з жорсткими вставками.
Ну а який тип брати, наприклад, потрібно вирішувати самому, або з лікарем, так як кожному потрібно підбирати окремо. Мені найбільше підійшов від виробника Торос-Груп лівобічний.
Поделиться52022-09-18 20:11:23
А тут очень хорошие советы, спасибо за рекомендации.