Мені потрібно у Львові купити гарні квіти з ароматом, ну так щоб пахли добре. Що можете порадитм і головне де це все щастя можна купити?
Гарні квіти у Львові за ароматом
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-10-30 20:56:30
Мені потрібно у Львові купити гарні квіти з ароматом, ну так щоб пахли добре. Що можете порадитм і головне де це все щастя можна купити?
А чому саме квіти з ароматом вам потрібні? Квіти ж майже всі пахнуть чи ні? А взагалі дуже цікавий критерій вибору букету для пані.
Поделиться32021-10-30 21:01:27
А чому саме квіти з ароматом вам потрібні? Квіти ж майже всі пахнуть чи ні? А взагалі дуже цікавий критерій вибору букету для пані.
Ну така забаганка у пані і я вже з цим нічого не можу зробити, бо вона колись мені про це казала, а я ось запам'ятав)
Поделиться42021-10-30 21:24:04
А, ну тоді це все змінює, йолки-палки. Я то думав це ви так хочете, а тут забаганка. Відверто кажучи з цим можуть бути певні проблеми, бо квіти ті які продают в магазинах не особливо пахнуть. Можна купити дуже пахучі лілії, але це дуже тяжке завдання, бо їх знайти тяжковато.
Троянди як на мене не дуже пахучі, звичайно ви можете позаходити в якийсь магазинчики і понюхати декілька здорових букетів, але я думаю що це буде виглядати занадто дивно. Є ще варіант з лавандою, але одна лаванда в букеті це не особливо гарно, тут потрібно шукати якусь квіткову композицію, де ця лаванда є, але тоді це змішається з іншими ароматами.
Тому на данний момент оптимальним варіант є піони Піони пахнуть гарно і бутони в них великі, тому на виході отримаєте чудовий пишний букет. У Львові букет з піонів https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-peonies можна купити в цьому магазині. Букети в цьому магазині завжди дуже гарні, тому раджу. Я вже декілька разів сам там купував.

Поделиться52021-12-14 14:17:57
Ну така забаганка у пані і я вже з цим нічого не можу зробити, бо вона колись мені про це казала, а я ось запам'ятав)
Для вибагливої пані можна ще щось з ювелірних прикрас подарувати) Вона точно не встоїть перед таким подарунком 
Подивіться срібні сережки тут https://stolychnashop.com.ua/ua/yuvelir … rebryanye/ Є дуже гарні варіанти, як ось, наприклад: